Објављено дана Оставите коментар

Servis, popravke i održavanje Vaših uredjaja!

Servis,popravka i održavanje uredjaja iz programa vodećih brendova STIHL Husqvarna Villager Echo Stiga Honda i mnogih drugih iz sveta motornih testera trimera kosačica pumpi za vodu agregata…

Predložićemo najefikasniji način da popravite svoju opremu.U našem servisu defektaža kvara je besplatna, znači svako otvaranje mašine i utvrdjivanje kvara i visine cene popravke je besplatno i u suštini uvek unapred predvidjamo cenu popravke i usluge!
Za odredjenu opremu i popravke možemo doći kod vas. Naručićemo potrebne delove na osnovu procene vašeg opisa kvara. Kada delovi budu na stanju, mi ćemo zakazati uslugu i doći do vas.Ovo važi isključivo za gabaritne mašine, trimeri,testere i slični uredjaji ne spadaju u ovu grupu!
BRZI OBRT se odnosi na nuđenje vrste usluge kojoj možete verovati sa visokokvalitetnom uslugom i brzim okretanjem. Većina popravki za 1 nedelju ili manje, u zavisnosti od dostupnosti delova i sezonske potražnje.
U našoj ponudi je i mogućnost dostave svih gabaritnih mašina novih, kao i prevoz pokvarenih do servisa i nazad na vašu adresu, na teritoriji našeg grada a i šire!
Оставите одговор